Reserveer

De nieuwe coronamaatregelen die van kracht zijn van maandag 19 oktober, verbieden ons het horeca-gedeelte open te houden, alsook het consumeren van eigen eten / drinken.


Na verschillende meningen (sluiten - open blijven) te hebben gehoord en geanalyseerd, hebben we beslist om op een andere manier dan normaal te openen.


Van woensdag 21 oktober tot en met (voorlopig) woensdag 18 november is het mogelijk om te reserveren voor 1 uur spelen, en dit voor €2. Na dit uur kunnen de kinderen thuis gaan eten / drinken; of kunnen jullie er ook voor kiezen om iets mee te nemen van bij ons om thuis te consumeren (take-away).


Wenst u toch langer dan 1 uur te blijven, geen probleem, boek dan voor meerdere uren. Indien u geboekt hebt voor 3 uur, mag u de ganse middag blijven (dan passen we dit zelf aan in het systeem), zo betaalt u nooit meer dan de €6 die we nu vragen voor een ganse middag.

Ook het aantal volwassenen dient u te registreren, maar die zijn volledig gratis. Dit is nodig omdat er nooit meer dan 40 volwassenen aanwezig mogen zijn.


De openingsuren wijzigen lichtjes, we zijn open van 14:00 tot 18:00.


Voor de verjaardagsfeestjes kan dus ook gekozen worden hoeveel uur gebleven wordt, komt u gewoon 1 uurtje, of blijft u de ganse middag, alles kan. Indien u kiest voor de verjaardagsformule (€4 bovenop de inkom) krijgen de kinderen bij het naar buiten gaan een drankje en iets om te eten uit de take-away. U bent ook volkomen vrij om niet voor deze formule te kiezen, en na het feestje gewoon huiswaarts te keren. Wel vragen we om niet op de parking te blijven staan om eten / drinken te consumeren.


Burarent. Copyright @ All Rights Reserved.