Concept

Binnenspeelplein (binnenspeeltuin, indoorspeelplein, indoor speeldorp, indoor speeldorp) in West-Vlaanderen ideaal voor een uitje met kinderen van Roeselare, Hooglede, Izegem, Kortemark, Lichtervelde, Staden, Ichtegem, Torhout.

Over Burapark

Burapark is een recreatiecentrum met een binnenspeeltuin van 750 m², een buitenspeeltuin van 500 m², 4 bowlingbanen, 2 pooltafels, een springpark van meer dan 500 m² en arcadegames.


Burapark is gelegen in de Bruggesteenweg 2 tem 8 in Hooglede-Gits.


BINNENSPEELPLEIN

Voor de kinderen is er een binnengedeelte met een ruime speelkooi voor de kinderen tussen 5 en 12 jaar, en een kleinere speelkooi voor de kleinere kinderen.

In de speelkooi zijn er klimstructuren, glijbanen, grote blokken en een rodelbaan.

Binnen staan ook nog 2 trampolines en is een krijtbord aanwezig. Voor de echte bouwers is er ook een lego- en duplotafel, alsook een sneeuwvlokken- en kaplatafel. Voor de allerkleinsten is er ook een kralentafel en treintafel voorzien.


Het buitengedeelte heeft 5 (grotere) springkastelen, waaronder een waterspringkasteel in de maanden juli en augustus. Er is ook een zandbak aanwezig, en grote blokken.


Dit alles met een ruime zitruimte voor de volwassenen. Binnen kan gekozen worden om in de cafetaria (geen zicht op de kinderen) te zitten, of bij de speelkooi te zitten. Buiten is er een ruim terras.


BOWLING

Er zijn 4 banen funbowl. Inderdaad, funbowl, geen gewone bowling.

Wat is het verschil?

Funbowl is echt voor alle leeftijden, van 3 tot 99, iedereen kan funbowl spelen.

De baan is korten dan bij gewone bowling, de ballen zijn kleiner, maar vooral, je hoeft die vervelende bowlingschoenen niet aan te doen.


POOLEN

Er zijn ook 2 pooltafels aanwezig.

Het poolen is enkel 12+.


SPRINGPARK

Een springpark van meer dan 500 m².

Toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar.


ARCADEGAMES

Er staan ook heel wat arcadegames: voetbaltafels, airhockeys, kickboxer, basketspel, ...


In de vakanties dagelijks geopend, tijdens het schooljaar op woensdag, zaterdag en zondag. Kijk naar de openingsuren voor de juiste openingsuren per activiteit.